Wielkanoc coraz bliżej!
Mamy dla Ciebie coś wyjątkowego – swojskie wędliny na stół wielkanocny! Kiedy zbliża się Wielkanoc, polskie stoły uginają się pod ciężarem smakowitych potraw. Jednym z nieodłącznych elementów tych świątecznych uczt są pyszne, swojskie wędliny.
1. Szynka: Symbol Uroczystości
Na wielkanocnym stole króluje szynka, która stanowi nieodłączny symbol uroczystości. Ta soczysta i aromatyczna wędlina jest starannie przygotowywana przez naszych masarzy. W rezultacie uzyskujemy mięso, które rozpływa się w ustach, uwalniając pełnię smaku – https://paczkazrusiborza.pl/produkt/szynka-wiejska-z-rusiborza/ KUP TERAZ
2. Kiełbasa: Klasyka Polskiego Stołu
Kiełbasa, nierozerwalnie kojarzona z polską kuchnią, to nieodłączny element świątecznego stołu. Jej różnorodność jest imponująca – od klasycznej kiełbasy śląskiej po delikatną kiełbasę schabową. Tradycyjne receptury, przekazywane z pokolenia na pokolenie, sprawiają, że smak tych wędlin jest niepowtarzalny. Ich obecność na stole wielkanocnym gwarantuje nie tylko wyborny smak, ale także atmosferę rodzinnej tradycji -https://paczkazrusiborza.pl/kategoria-produktu/kielbasy/ KUP TERAZ
3. Boczek: Tradycyjna Pyszność
Boczek pieczony to kolejna niezastąpiona wędlina na Twoim stole. Jego intensywny smak, połączony z chrupiącą skórką, sprawia, że jest on ulubieńcem niejednego smakosza. Tradycyjnie wędzony na dymie z drewna, boczek to prawdziwa uczta dla podniebienia, która przypomina o dawnych czasach i korzeniach kulinarnych – https://paczkazrusiborza.pl/produkt/boczek-pieczony-z-rusiborza/ KUP TERAZ
4. Pasztet: Delikatna Rozkosz
Wśród świątecznych wędlin nie może zabraknąć również delikatnego pasztetu. Ta gładka i kremowa masa, przygotowywana z wysokiej jakości mięsa wieprzowego, jest doskonałą przekąską na początek uroczystego posiłku, natomiast podawana z chrupiącym chlebem i aromatycznymi dodatkami, stanowi doskonałe połączenie tradycji i wyrafinowanego smaku – https://paczkazrusiborza.pl/produkt/pasztet-swiateczny-o-smaku-borowikowym-030-kg/ KUP TERAZ