Kiełbasa śląska z Rusiborza to doskonale znany smak, teraz dostępny w naszym sklepie! Bazujemy na tradycyjnej, dziadkowej recepturze i wysokiej jakości składnikach. Podstawą jest tutaj świeże, wolne od antybiotyków mięso wieprzowe, naturalne, aromatyczne przyprawy i pasja do tworzenia tradycyjnych, swojskich wyrobów. Za co jeszcze pokochacie kiełbasę śląską z Rusiborza?
Wiesz, co jesz. I ten smak!
W Paczce z Rusiborza wierzymy, że to, co naturalne, jest nie tylko najlepsze dla zdrowia, ale też najsmaczniejsze. Właśnie dlatego gospodarzymy jak dawniej: świnki znamy od zawsze, karmimy je paszami na mokro, wolnymi od antybiotyków, dbamy o najlepsze warunki chowu. Podawana mieszanka paszowa powstaje w naszym gospodarstwie, na podstawie kukurydzy, zbieranej z rusiborskich pól. Nad całością procesu karmienia czuwa laboratorium. Opiekę nad naszymi zwierzętami roztacza lekarz weterynarii, który od lat doskonale zna potrzeby naszych świnek. Dzięki temu jesteśmy pewni, że oferujemy wyroby najlepszej jakości! Zaraz za naturalnymi składnikami idzie smak – to z kolei efekt pracy pasjonatów naszej masarni.
Tradycja zobowiązuje
Bez przemysłowego pędu, dróg na skróty, ulepszaczy smaku, zagranicznego mięsa, antybiotyków – w Rusiobrzu wiemy, że tradycja zobowiązuje! Kiełbasa śląska z pewnością zaskoczy nie jednego smakosza; przygotowywana jak dawniej, okraszona naturalnymi przyprawami, wędzona dymem z dębu, olchy i wiśni… Dzięki zachowaniu ciągu chłodniczego wiesz, że wprost do Twoich rąk trafi to, co naturalnie najlepsze. Już teraz zaproś kiełbasę śląską z Rusiborza na swój stół!
Zachęcamy do zapoznania się z naszą ofertą mięs, kiełbas i wędlin oraz wyboru produktów, które spełnią oczekiwania całej Twojej rodziny.
cichyp (zweryfikowany) –
Ostatnio kupiłem na próbę i jestem bardzo zadowolony. Kiełbasa bardzo smaczna na zimno a jeszcze bardziej na gorąco. Zrobiłem degustacje wśród znajomych i wszyscy bardzo wysoko oceniają tą kiełbasę:
– smak 10/10
– zapach 10/10
– konsystencja 9/10
– wygląd 9/10